Profielfoto
BIG-registratie

EFT RELATIETHERAPEUT Nijmegen

 • Isabel Smit

 • Status
 • Basis EFT Registertherapeut
 • Aanvullend getrainde EFT Registertherapeut
 • Gecertificeerde EFT Registertherapeut
 • Praktijkgegevens
 • Psychologenpraktijk Mind
  St. Annastraat 175
  6524EV
  Nijmegen

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina.

In 2000 studeerde ik af als psycholoog aan de Radboud Universiteit Nijmegen (klinische psychologie). Sindsdien werk ik met veel plezier binnen de geestelijke gezondheidszorg. In 2002 rondde ik de opleiding tot GZ-psycholoog (BIG geregistreerd) af. In de jaren werkzaam binnen de Specialistische GGZ deed ik veel ervaring op met de behandeling van volwassenen met psychologische en psychiatrische problematiek, zoals angst- en stemmingsstoornissen. Daarnaast heb ik door mijn werkervaring binnen de verslavingszorg affiniteit met verslavingsproblematiek.

Mijn affiniteit ligt tevens bij het behandelen van problemen rondom ouderschap en het vinden van een balans tussen werk, gezin en individuele tijd. Vanaf 2008 ben ik Cognitief Gedragstherapeut en aangesloten bij de VGCt. Tevens ben ik aangesloten bij het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP). In 2016 heb ik training gevolgd in EFT en ben ik basis EFT Therapeut.

Ik combineer mijn werk als vrijgevestigde psycholoog met mijn gezinsleven en ben moeder van drie jonge dochters. Daarnaast hou ik van lezen, hardlopen en wandelen in het bos. Ik haal mijn voldoening uit de afwisseling die mijn werk, gezin en individuele tijd mij bieden.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via de 'contactbutton'. Of ga naar de website www.mindnijmegen.nl en neem contact op via ons contactformulier.