Profielfoto
HouMeVast

EFT RELATIETHERAPEUT Lelystad

 • Hans Otto

 • Status
 • Basis EFT therapeut
 • Aanvullend getrainde EFT therapeut
 • Praktijkgegevens
 • Psychologiepraktijk Lelystad
  Nieuwe Waterweg 57
  8226NE
  Lelystad

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Je relatie is in het geding. Misschien sinds kort, bijvoorbeeld door een incident waardoor jij of je partner van slag zijn geraakt. Misschien hebben jullie geregeld ruzie en lijken jullie in een patroon terechtgekomen te zijn waar je geen vat meer op hebt. Je wilt eigenlijk bij elkaar zijn, maar vervolgens doet een van beide iets waardoor de sfeer weer verpest lijkt te worden. Of misschien is er al langere tijd sprake van onvrede en zijn jullie uit elkaar gegroeid, praten jullie niet echt meer, heeft jij of je partner een muur opgetrokken en mis je tegelijk de nabijheid en intimiteit.

Je zoekt mogelijk iemand die je daarbij kan helpen en je bent op het spoor van EFT gekomen.

Sinds ik daarmee werk ben ik pas echt enthousiast geworden over het werken met stellen! Er is ruimte voor de realiteit zoals elk van de partners die voelt en beleeft. Het haalt een belangrijk stuk schuldvraag uit de relatieproblematiek. Ik help jullie te zien welke patronen tussen jullie een eigen leven zijn gaan leiden. Ik help jullie te zien en weer te voelen wat jullie bindt en wat je kunt doen om de verbinding te versterken. Als er dingen tussen jullie gebeurd zijn die jullie blijven belemmeren in intimiteit help ik jullie die uit te werken en te zoeken naar vergeving.

Mocht je therapie bij mij overwegen, dan kunnen we een kennismakingsgesprek afspreken. Als mijn benadering en persoon je bevalt en we na dat eerste gesprek tot de conclusie komen dat EFT-therapie een goed idee is kunnen we daarmee aan de slag gaan. De kosten en vergoedingen voor EFT-sessies variëren en zijn afhankelijk van je verzekeringspakket.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen.

Hartelijke groet,
Hans

Houd me vast

Houd me vast

Je had meer van je relatie verwacht of je relatie loopt niet lekker. Mogelijk heb je eerder al eens relatietherapie gehad en heb je behoefte aan een onderhouds- en opfrisbeurt voor je relatie. Je wilt je relatie verbeteren en dat kan met het 'Houd me vast'-programma. Geen therapie maar een training. 'Houd me vast' werkt wel volgens dezelfde principes als EFT. Net als EFT werkt 'Houd me vast' vanuit emoties.


Houd me vast bijeenkomsten

Het 'Houd me vast'-programma kent een vaste structuur en is gebaseerd op het gelijknamige boek. Het bestaat uit acht bijeenkomsten.

Onderwerpen zijn:

 • emoties in liefde en verbinding / hechting;

 • (destructieve) patronen binnen relaties herkennen;

 • opzoeken en vinden van de zere plekken van vroeger;

 • bouwen aan een veilige basis om moeilijke dingen te kunnen bespreken.

Tijdens de bijeenkomsten wordt gewerkt met videomateriaal, oefeningen & huiswerkopdrachten. Het is vooral de bedoeling dat je met je partner aan de slag gaat!

We werken met een kleine groep van maximaal 4 stellen.

In het najaar van 2018 gaan er bij voldoende aanmeldingen één of meer 'Houd me vast' programma's in Lelystad  van start.

Neem gerust contact met mij op voor vragen over of inschrijving in het  'Houd me vast'-programma!