Profielfoto
HouMeVast

EFT RELATIETHERAPEUT Leiden

 • Monique van der Meer

 • Status
 • Basis EFT therapeut
 • Aanvullend getrainde EFT therapeut
 • Praktijkgegevens
 • MvdM coaching en stressmanagement
  De Laat de Kanter straat 15
  2313JS
  Leiden

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Het feit dat je op mijn pagina bent gekomen, betekent waarschijnlijk dat jullie problemen ervaren binnen jullie relatie en dat jullie daar iets aan willen doen. Dat is goed nieuws!

Ik heb een training gevolgd in EFT en daarnaast heb ik veel begeleiderservaring als psycholoog en coach. De relatietherapie volgens EFT is een bewezen succesvolle en praktische methode om de veiligheid en hechting tussen twee partners te versterken, waardoor zij in staat zijn om zich weer met elkaar te verbinden. Uit onderzoek blijkt dat voor ca 70% van de paren, de relatieproblemen geheel over bleken te zijn en bij 90% was er tenminste een aanzienlijke verbetering opgeteden na de EFTtherapie.

Een goed resultaat bereik je echter niet zomaar. Het vraagt veel inzet en toewijding van beide partners en een intensieve samenwerking met de therapeut.

Mijn inzet en betrokkenheid, samen met mijn deskundigheid, bied ik jullie graag aan.

Mijn praktijkgegevens tref je hier aan en ik verwijs je verder graag voor meer informatie naar mijn website. 

Mijn ervaring is dat stellen een hoge drempel ervaren om hulp te zoeken. Mijn advies is echter: wacht niet te lang, relatieproblemen gaan niet vanzelf over. Probeer elkaar weer te vinden, voordat de kloof onoverbrugbaar wordt!.
Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

Houd me vast

Houd me vast

Je had meer van je relatie verwacht of je relatie loopt niet lekker. Je wilt je relatie verbeteren en dat kan met het 'Houd me vast'-programma. Zonder therapie. 'Houd me vast' is een lichte vorm van EFT. Net als EFT werkt 'Houd me vast' vanuit emoties.

Ik richt mij in deze trainingen op de doelgroep van stellen die ervaren dat ze hun relatie nieuw leven willen inblazen, op het moment dat alle kinderen de deur uit zijn en/of een of beide partners zijn gestopt met werken. Een training voor stellen die ervaren dat hun leven en relatie in een andere fase is gekomen. Die misschien ervaren dat het contact met hun partner niet meer zo vanzelfsprekend is en meer diepgang in hun relatie willen krijgen.


Houd me vast bijeenkomsten

Het 'Houd me vast'-programma kent een vaste structuur en is gebaseerd op het gelijknamige boek. Het bestaat uit acht bijeenkomsten.

Onderwerpen zijn:

 • emoties in liefde en verbinding / hechting;
 • (destructieve) patronen binnen relaties herkennen;

 • opzoeken en vinden van de zere plekken van vroeger;

 • bouwen aan een veilige basis om moeilijke dingen te kunnen bespreken.

 • samen uitzoeken op welke manier het nieuwe bestaan op een waardevolle manier kan worden geleefd 

Tijdens de bijeenkomsten wordt gewerkt met videomateriaal, oefeningen & huiswerkopdrachten. Het is vooral de bedoeling dat je met je partner aan de slag gaat!

Neem contact met mij op voor vragen over of inschrijving in het  'Houd me vast'-programma.