Profielfoto
HouMeVast

EFT RELATIETHERAPEUT Houten

 • Mariëlle Ruiters en Paul van Aubel

 • Status
 • Basis EFT therapeut
 • Aanvullend getrainde EFT therapeut
 • Praktijkgegevens
 • Two4two
  Burg. Haefkensstraat 11
  3991DA
  Houten

Over mij

In een relatie, en zeker als er problemen zijn, worden veel dingen bekeken vanuit een mannelijk of vrouwelijk perspectief.  Wij bieden juist de relatietherapie gezamenlijk, als man en vrouw, aan. Doordat wij ook als man en vrouw tegenover jullie zitten kunnen wij zorgen voor een evenwicht waarbij jullie je allebei ten volle gezien en ondersteund worden. Wij hebben allebei de opleiding tot EFT-therapeut gevolgd en geven nu dus al jaren samen relatiecoaching en relatietherapie. Naast collega’s zijn wij ook privé partners hetgeen maakt dat we soepel op elkaar ingespeeld zijn en elkaar goed aanvullen in de sessies. Ook de preventiecursus ‘Houd me vast’ wordt ook door ons gegeven. Op de website www.two4two.nl vind je meer informatie over ons en ons aanbod.

Houd me vast

Naast de relatietherapie bieden wij, als Two4two het  "onderhoudsprogramma" aan om jullie relatie een positieve boost te geven. In één weekend geven wij stellen de kans  om onder begeleiding van ons aandacht te besteden aan elkaar én aan de relatie. Dit wil je jezelf en je relatie gunnen, want zelfs ook als je relatie goed loopt is het belangrijk om de relatie de aandacht te geven die het verdient! Mensen besteden veel tijd aan werk, kinderen, hobby’s of vrienden maar hoeveel tijd reserveren we eigenlijk voor onze meest nabije relatie? 
Deze cursus is geen relatietherapie maar is voor paren die hun relatie willen onderzoeken en verbeteren. Niet bedoeld voor paren in een heftige relatiecrisis, of bij problemen met huiselijk geweld of een verslavingsprobleem.  Tijdens dit weekend zullen wij jullie door het programma leiden. We werken met videomateriaal, oefeningen en opdrachten. Hoewel het een training is met meerdere stellen is het de bedoeling dat je alleen met je eigen partner aan de slag gaat. Er zijn dus geen groepsopdrachten, wel af en toe een terugkoppelings-moment van de ervaringen met zijn all
en.