Profielfoto

EFT RELATIETHERAPEUT Hoorn Nh

 • Jolanda Bosman

 • Status
 • Basis EFT therapeut
 • Aanvullend getrainde EFT therapeut
 • Praktijkgegevens
 • Kantoor Bosman
  Wilhelminalaan 2
  1625ZS
  Hoorn Nh

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Op deze pagina vind je meer informatie over mijn overige registraties en opleidingen. Ik heb training gevolgd in EFT. Ook vind je informatie over (de locatie van) mijn praktijk. Je kunt mij bereiken via de 'contactbutton' op deze pagina.

Mocht je therapie bij mij overwegen, dan kunnen we een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek afspreken. Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-relatietherapie passend is, dan volgt behandeling. Behandeling bestaat uit gesprekken die gericht zijn op verbetering van de relatie. De kosten en vergoedingen voor EFT-sessies variëren en zijn en zijn afhankelijk van je verzekeringspakket.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton' of via mijn website over relatietherapie in hoorn en omgeving.

Jolanda is eigenaar van Kantoor Bosman 
Ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand voor mediations waardoor u mogelijk recht heeft op een toevoeging voor de mediation en de kosten voor mediation voor u niet de "pan uit rijzen". Een ervaren en professionele MfN Registermediator en gespreksbegeleider  bij (dreigende) conflicten, beeindiging huwelijk of relatie, relatie- of samenwerkingsproblemen in het werk, re-integratieproblemen, buren- of buurtconflicten en kwesties in de gezondheidszorg.

Jolanda heeft mediation specialisatie-opleidingen gedaan als familiemediator, arbeidsmediator en mediator in strafzaken en is SCHIP-therapeut. SCHIP is een methode die helpt om (v)echtscheidingen te voorkomen of te stoppen en werkt echt! 


Jolanda heeft een brede achtergrond om verbindingen tussen mensen tot stand te brengen en met partijen op zoek te gaan naar gezamenlijk gedragen oplossingen. Werkt samen met Mr. P. Torres bij echtscheidingen zodat alles; communicatief, het belang van de kinderen en juridisch en financieel,  de professionele aandacht krijgt die daarvoor nodig is. Bestuurslid bij de Vereniging Mediators in de Gezondheidszorg. Daarnaast ook werkzaam als EFT Relatietherapeut, vertrouwenspersoon en bemiddelaar in de gezondheidszorg.


Voor meer info zie de website mediator Hoorn.