Profielfoto
HouMeVast BIG-registratie

EFT RELATIETHERAPEUT Hilversum

 • Marlies Korving

 • Status
 • Basis EFT Registertherapeut
 • Aanvullend getrainde EFT Registertherapeut
 • Gecertificeerde EFT Registertherapeut
 • Praktijkgegevens
 • Versy, Marlies Korving en Daan Vennix
  Rita Reyshof 8
  1223MH
  Hilversum

Over mij

Marlies Korving en Daan Vennix

Samen geven wij relatietherapie en Houd me vast trainingen. Wij geloven dat emotionele verbinding tussen partners een bron van energie is in het leven en mensen veerkrachtiger en gelukkiger maakt, goede relaties zijn van levensbelang. Beiden zijn wij opgeleid als relatietherapeut bij EFT Nederland. Daarnaast is Marlies psychotherapeut/Gz-psycholoog en Daan trainer/facilitator. We geven de sessies en trainingen samen om onze kennis en ervaring te combineren. Privé zijn wij ook partners en hebben we als stel onze persoonlijke ervaringen op liefdesgebied en in het ouderschap die wij kunnen meenemen in de sessies. Tevens inspireert het ons om samen te werken en anderen te kunnen begeleiden in dit intieme proces. Wij bieden stellen een veilige haven om eerlijk en open te zijn, emotionele behoeften te leren voelen en uiten waardoor er een duurzame verbinding kan ontstaan.

Mochten jullie therapie overwegen, neem dan gerust contact met ons op om van gedachten te wisselen. Wanneer we inschatten dat therapie of een Houd me vast training zinvol is, zullen we een intakegesprek plannen.

Marlies Korving. 
Ik ben psychotherapeut (BIG) en GZ-psycholoog (BIG) en werk met kinderen, jongeren en volwassenen in mijn eigen praktijk in de GGZ (Florespraktijk in Amersfoort). In mijn werk als psychotherapeut merk ik steeds meer hoe belangrijk het is om aandacht te besteden aan de partnerrelatie, of dit nou bij depressieve cliënten is of bij ouders die zorgen om hun kind hebben. Door ook hier bij stil te staan en mensen opnieuw te verbinden neemt hun vertrouwen in zichzelf en de ander toe waardoor hun zorgen afnemen. Hierdoor ben ik me meer gaan richten en scholen op gebied van relatietherapie en voel me hier in thuis. In verschillende methoden waarmee ik werk komt de hechtingstheorie terug en vormt de basis van mijn werk. Ik vind het bijzonder en betekenisvol dat ik in mijn werk dicht bij anderen mag komen en hen mag begeleiden in hun veranderproces. Ik ben opgeleid als integratief psychotherapeut (RINO Utrecht), GZ-psycholoog, EMDR, Schematherapie, EFT, cognitieve gedragstherapie en Mindfulness. 

Daan Vennix
Ik ben trainer, trainingsacteur en coach met oog voor individu en organisatie. In mijn werk breng ik verbinding tot stand op persoonlijk niveau, tussen mensen onderling en binnen organisaties. Op verschillende terreinen heb ik ervaren hoe belangrijk het is om in contact te blijven met de ander, je kwetsbaar op te stellen. Van daaruit wil ik stellen begeleiden om de lift naar het gevoel te nemen, daar waar het echt over moet gaan. 
Ik ben zelfstandig ondernemer sinds 2010 en heb daarvoor gewerkt als commercieel-, lijn- en businessunitmanager. Daarnaast ben ik opgeleid (trainings)acteur en heb diverse opleidingen gevolg zoals de Master Systemisch Faciliteren van Transformatie aan het Bert Hellinger Instituut, Coaching met Theory-U, EFT-therapie en Mindfulness. 

 

Houd me vast

Houd me vast

Je had meer van je relatie verwacht of je relatie loopt niet lekker. Je wilt je relatie verbeteren en dat kan met het 'Houd me vast'-programma. Zonder therapie. 'Houd me vast' is een lichte vorm van EFT. Net als EFT werkt 'Houd me vast' vanuit emoties.

Het 'Houd me vast'-programma kent een vaste structuur en is gebaseerd op het gelijknamige boek. Het bestaat uit acht delen.

Onderwerpen zijn:

 • emoties in liefde en verbinding / hechting;
 • (destructieve) patronen binnen relaties herkennen;
 • opzoeken en vinden van de zere plekken van vroeger;
 • bouwen aan een veilige basis om moeilijke dingen te kunnen bespreken.

Tijdens de bijeenkomsten wordt gewerkt met videomateriaal, oefeningen & huiswerkopdrachten. Het is vooral de bedoeling dat je met je partner aan de slag gaat!

Neem contact met mij op voor vragen over of inschrijving in het 'Houd me vast'-programma.
Het eerstvolgende weekend zal plaatsvinden in het weekend van 1-2-3 november 2019. De training start op vrijdagavond om 19.30u-21.30u, zaterdag van 9.30-18.00, zondag van 9.30-17.00u.