Profielfoto
HouMeVast

EFT RELATIETHERAPEUT Hilversum

 • Lies Geertsen

 • Status
 • Basis EFT therapeut
 • Aanvullend getrainde EFT therapeut
 • Praktijkgegevens
 • Geertsen Consultancy
  Hobbemalaan 1
  1213EZ
  Hilversum

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Op deze pagina vind je meer informatie over mijn overige registraties en opleidingen.

Ik ben sociaalpedagoge, Gestalt-(NVAGT + EAGT+ ECP erkenning), Psychosynthese- en Hypnose-therapeut en Master Practitioner en internationaal gecertificeerd trainer in NLP. Ik ben opgeleid Emotionally Focused Couples Therapy EFT by Sue Johonson, Emotion-Focused therapie EFT-I by Leslie Greenberg en  supervisor met LVSB-erkenning. Ik voltooide opleidingen tot organisatie-adviseur bij IMTEC in Oslo en het Gestalt Institute of Cleveland en werd als groepsdynamicatrainer opgeleid bij het IVC-België en het Ruth Cohn Instituut. Ik ben 35 jaar werkzaam als trainer, coach, consultant en supervisor in het HBO. Ik ben de enige in Nederland erkende DGfS opleider en supervisor voor familieopstellingen. Ik leid vanuit mijn eigen bedrijf (sinds 1986) o.a. (Gestalt)therapeuten op en integreer mijn ervaring, vaardigheden en kennis in mijn werk met individueen, partnerrelaties, in groepssupervisie, scholing en teambegeleiding.

Ik heb -zoals je ziet- trainingen in EFT-c en EFT-i gevolgd.

Je kunt mij bereiken via de 'contactbutton' op deze pagina.

Mocht je therapie bij mij overwegen, dan kunnen we een kennismakingsgesprek afspreken. Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-therapie passend is, dan volgt behandeling. Behandeling bestaat uit gesprekken die gericht zijn op verbetering van de relatie. De kosten en vergoedingen voor EFT-sessies variëren en zijn afhankelijk van je verzekeringspakket.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

Groet van Lies Geertsen.

Houd me vast

Houd me vast

Je had meer van je relatie verwacht of je relatie loopt niet lekker. Je wilt je relatie verbeteren en dat kan met het 'Houd me vast'-programma. Zonder therapie. 'Houd me vast' is een lichte vorm van EFT. Net als EFT werkt 'Houd me vast' vanuit emoties.


Houd me vast bijeenkomsten

Het 'Houd me vast'-programma kent een vaste structuur en is gebaseerd op het gelijknamige boek. Het bestaat uit acht bijeenkomsten.

Onderwerpen zijn:

 • emoties in liefde en verbinding / hechting;

 • (destructieve) patronen binnen relaties herkennen;

 • opzoeken en vinden van de zere plekken van vroeger;

 • bouwen aan een veilige basis om moeilijke dingen te kunnen bespreken.

Tijdens de bijeenkomsten wordt gewerkt met videomateriaal, oefeningen & huiswerkopdrachten. Het is vooral de bedoeling dat je met je partner aan de slag gaat!

Neem contact met mij op voor vragen over of inschrijving in het  'Houd me vast'-programma.