EFT RELATIETHERAPEUT Hilversum

 • Janet Dekker-Rodenburg

 • Status
 • Basis EFT therapeut
 • Aanvullend getrainde EFT therapeut
 • Praktijkgegevens
 • Praktijk voor herstel en bemiddeling in relaties
  Burgemeester Lambooylaan 18
  1217LD
  Hilversum

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Op deze pagina vind je meer informatie over mijn overige registraties en opleidingen. Ik heb training gevolgd in EFT. Ook vind je informatie over (de locatie van) mijn praktijk. Je kunt mij bereiken via de 'contactbutton' op deze pagina.

Mocht je therapie bij mij overwegen, dan kunnen we een kennismakingsgesprek afspreken. Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-therapie passend is, dan volgt behandeling. Behandeling bestaat uit gesprekken die gericht zijn op verbetering van de relatie. 
 
Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

Houd me vast

Houd me vast

Je had meer van je relatie verwacht of je relatie loopt niet lekker. Daarom wil je je relatie verbeteren, maar zonder therapie. Dat kan met de cursus  'Houd me vast'.

Wat kunnen jullie verwachten?

Het 'Houd me vast'-programma kent een vaste structuur en is gebaseerd op het gelijknamige boek. De cursus bestaat uit 8 bijeenkomsten van 2 uur.

Tijdens de bijeenkomsten wordt gewerkt met DVD-fragmenten, oefeningen & huiswerkopdrachten. Het is vooral de bedoeling dat je met je partner aan de slag gaat!

Begeleiding 'Houd me vast'

De cursus geef ik samen met mijn collega Agnes Huizenga. Zij heeft een praktijk voor contextuele en relatietherapie en coaching in Houten. Zie ook www.intersession.nl

Cursusinformatie

Het boek 'Houd me vast'van Dr.Sue Johnson maakt deel uit van het cursusmateriaal

Interesse of opgave

Wanneer je interesse hebt of wilt opgeven kun je mailen naar Janet Dekker of Agnes Huizenga:

janet@dekker-rodenburg.nl of naar info@intersession.nl

In je mail graag je naam, adres en telefoonnummer vermelden.