Profielfoto
HouMeVast Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie (NVRG)

EFT RELATIETHERAPEUT Hillegom

 • Marja Krieger

 • Status
 • Basis EFT Registertherapeut
 • Aanvullend getrainde EFT Registertherapeut
 • Gecertificeerde EFT Registertherapeut
 • Praktijkgegevens
 • Praktijk voor Individuele- en Systeemtherapie
  Marconistraat 14 D
  2181AK
  Hillegom

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Beste mensen,

Ik heb op maandag, dinsdag  (beide tot ong. 20:00) en woensdagmiddag een privépraktijk in de relatie- en gezinstherapie.

U kunt zich aanmelden via dit contactformulier, mijn e-mailadres of website van mijn praktijk.

Op dit moment heb ik (helaas) een lange wachttijd.

 

Houd me vast

Marja Krieger i.s.m. een collega EFT-therapeut en geschoold in het Houd me Vast programma voor mensen uit: Hillegom e.o., Haarlem(mermeer) e.o. en Leiden e.o.

Naast Individuele- en Systeemtherapie (relatie-, gezinstherapie en mediation) verzorgen wij in het voorjaar 2020 voor de tweede keer de specifieke de cursus:

Houd me Vast-training voor stellen met jonge kinderen tot ong. 10 jaar.

Wanneer: op de zaterdagen 4 en 11 juli 2020 (en 1 terugochtend à 3 uur) zal de laagdrempelige cursus “Houd Me Vast” voor stellen met jonge kinderen, aangeboden worden naar het EFT-model van dr. Sue Johnson. De cursus vindt plaats van 9-18 uur plaats en er is 1 vervolgbijeenkomst van ong. drie uur (datum en tijdstip nader te bepalen met de deelnemers).

Reden om deel te nemen aan de Houd me vast voor stellen met jonge kinderen: 

De komst van een kind is een hele verandering voor je relatie. En dat is niet altijd gemakkelijk. Je kunt elkaar uit het oog verliezen, of ruzie krijgen over hoe je dingen aanpakt. Je kunt je alleen voelen, onzeker, of alsof je het nooit goed kan doen. Het lukt niet altijd om genoeg verbondenheid en aandacht voor elkaar te blijven houden. Omdat het ‘jonge gezin’ zo’n belangrijke fase is en er ook een bodem wordt gelegd voor de volgende generatie, hebben we onze aandacht hierop willen richten. Een gezin is zo enorm gebaat bij een hechte relatie tussen de ouders. Daar profiteren kinderen echt van in hun ontwikkeling (bron: hmv amsterdam).

Doel: het “Houd me vast”-programma heeft als doel om stellen meer emotionele verbondenheid te leren ervaren in hun relatie. Ondanks de (terugkerende) relatieproblemen heeft men de intentie om de relatie voort te zetten.

Kosten: €650,- per stel, incl. 2 x lunch, werkboek, lesmateriaal. 

Informatie: zie website praktijkmarjakrieger.nl onder kopje ‘trainingen’. U kunt ons ook een mail sturen of bellen: praktijkmarjakrieger@gmail.com of 0622680352.of www.a4gezinstherapie.nl

Trudy van der Helm en Marja Krieger zijn beiden geschoold in deze vorm van Houd me vast.

Algemene Houd me Vast relatiecursus 5 en 19 september 2020 en 1 terugkommoment à 3 uur.