Profielfoto
HouMeVast Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie (NVRG)

EFT RELATIETHERAPEUT Hillegom

 • Marja Krieger

 • Status
 • Basis EFT Registertherapeut
 • Aanvullend getrainde EFT Registertherapeut
 • Gecertificeerde EFT Registertherapeut
 • Praktijkgegevens
 • Praktijk voor Individuele- en Systeemtherapie
  Marconistraat 14 D
  2181AK
  Hillegom

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Beste mensen,

Ik heb op maandag (tot 17:30), dinsdag en woensdag (beide tot 21:00) een privépraktijk in de relatie- en gezinstherapie.

U kunt zich aanmelden via dit contactformulier, mijn e-mailadres of website van mijn praktijk.

 

 

Houd me vast

Marja Krieger i.s.m. een collega EFT-therapeut en geschoold in het Houd me Vast programma voor mensen uit: Hillegom e.o., Haarlem(mermeer) e.o. en Leiden e.o.

Naast Individuele- en Systeemtherapie (relatie-, gezinstherapie en mediation) verzorgen wij in het najaar 2019 weer de cursus:

Houd me Vast-training (voor stellen)

Wanneer: op de zaterdagen 28 september en 12 oktober 2019 zal wederom de laagdrempelige cursus “Houd Me Vast” aangeboden worden naar het EFT-model van dr. Sue Johnson. De cursus vindt plaats van 10-17 uur plaats en er is 1 vervolgbijeenkomst van twee uur (datum en tijdstip nader te bepalen met de deelnemers).

Reden om deel te nemen: voor stellen die hun relatie (nog) meer kwaliteit willen geven; hun relatie is onder druk komen te staan en/of men is verzeild geraakt in steeds weer terugkerende negatieve patronen.

Doel: het “Houd me vast”-programma heeft als doel om stellen meer emotionele verbondenheid te leren ervaren in hun relatie. Ondanks de (terugkerende) relatieproblemen heeft men de intentie om de relatie voort te zetten.

Kosten: €540,- per stel, incl. 2 x lunch, lesmateriaal. Bijkomende kosten € 90,00 intake.

Informatie: zie website praktijkmarjakrieger.nl onder kopje ‘trainingen’. U kunt ons ook een mail sturen of bellen: praktijkmarjakrieger@gmail.com of 0622680352.