Profielfoto
BIG-registratie Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie (NVRG)

EFT RELATIETHERAPEUT Hellouw

 • Chaja Kaufmann

 • Status
 • Basis EFT Registertherapeut
 • Aanvullend getrainde EFT Registertherapeut
 • Gecertificeerde EFT Registertherapeut
 • Praktijkgegevens
 • Chaja enterprises
  Waalbandijk 61
  4174GP
  Hellouw

Over mij

Graag stel ik me aan u voor:

Ik ben psychotherapeut, klinisch psycholoog en danstherapeute. Ik heb veel ervaring in het werken met cliënten in verschillende settings en met verschillende problematieken. Voor mij staat het contact en de verbinding centraal die U en ik met elkaar aangaan. Kunnen wij in de therapiekamer bespreken wat zo vaak niet gezegd mag worden? Mag U samen met uw partner kijken naar kwetsuren, pijn en de dierbare tijd die u met elkaar hebt en hebt gehad. Ik nodig u uit om dit te delen.  Ik werk met EFT.

Ik heb 2 praktijkadressen:

Uithoornstraat 9 I hoog, 1078 SR  Amsterdam

Waalbandijk 61, 4174 GP Hellouw

telnr. 0627003980

Ook biedt ik weekends TangoXperience aan voor koppels die hun relatie een boost willen geven en. Sinds 2009 heb ik het concept tangoXperience ontwikkeld: een intensieve combinatie van relatietherapie in de groep waarbij de ingang het dansen van de tango is. Hierbij is geen kennis van de tango nodig!

De weekends TangoXperience zijn ook zeer geschikt voor collega's psychotherapeuten die op zoek zijn naar een ervaren deskundige die net iets anders biedt.

Voor meer informatie kijk naar mijn website: www.tangoxperience.nl 

Ik heb geen wachttijden!

Je kunt mij bereiken via de 'contactbutton' op deze pagina.

Mocht je therapie bij mij overwegen, dan kunnen we een kennismakingsgesprek afspreken. Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-therapie passend is, dan volgt behandeling. Behandeling bestaat uit gesprekken die gericht zijn op verbetering van de relatie. De kosten en vergoedingen voor EFT-sessies variëren en zijn en zijn afhankelijk van je verzekeringspakket.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.