Profielfoto
HouMeVast

EFT RELATIETHERAPEUT Heiloo

 • Monique Zomer

 • Status
 • Basis EFT therapeut
 • Aanvullend getrainde EFT therapeut
 • Praktijkgegevens
 • Praktijk Zomer
  De Krommert 18 a
  1851ZE
  Heiloo

Over mij

Het begeleiden van mensen die de weg naar elkaar niet meer lijken te kunnen vinden, is een vak dat mij al ruim 15 jaar enorm inspireert. Een nieuwe verbondenheid en liefde zien opbloeien tussen mensen die elkaar eerder ervoeren als bron van pijn, is een prachtig transformatieproces om te mogen meemaken.  

Als je emotioneel verbonden bent in een relatie, kun je vrijwel alles aan samen. Als die verbondenheid ontbreekt, zijn kleine dingen genoeg om in ruzieachtige sferen terecht te komen. Daarom richt ik mij als EFT therapeut juist op die emotionele verbondenheid. Het begrijpen van de patronen waar je samen in terecht komt, telkens opnieuw, en vooral het leren kennen van de meer verborgen emoties van elkaar, maakt dat er meer begrip en emotionele veiligheid onstaat. En dan kunnen zelfs heel pijnlijke dingen die je hebt meegemaakt met of door de ander, geheeld worden.

In mijn praktijk bied ik ook de Houd me Vast-training aan. Niet in een groep, maar aan indivduele (echt)paren. 

Kijk voor meer informatie over mijn werkwijze op mijn website, of maak een afspraak (072-5323878/ 0610377810). 

Houd me vast

Houd me vast

Je hebt niet echt relatieproblemen, maar wel wensen tot verbetering. Je had meer van je relatie verwacht of je relatie loopt niet lekker. Je wilt je relatie versterken en verdiepen. Dan is het  'Houd me vast'-programma een krachtig instrument om dat te creëren. Zonder therapie. 'Houd me vast' is een lichte vorm van EFT. Net als EFT werkt 'Houd me vast' vanuit emoties.


Houd me vast bijeenkomsten

Het 'Houd me vast'-programma kent een vaste structuur en is gebaseerd op het gelijknamige boek. Het bestaat in mijn praktijk uit acht bijeenkomsten van 2,5 uur. De bijeenkomsten zijn voor jullie samen, dus niet in een groep. Dat geeft meer ruimte voor verdieping. 

Onderwerpen die aan bod komen zijn:

 • emoties in liefde en verbinding / hechting;

 • (destructieve) patronen binnen relaties herkennen;

 • opzoeken en vinden van de zere plekken van vroeger;

 • bouwen aan een veilige basis om moeilijke dingen te kunnen bespreken.

Tijdens de bijeenkomsten wordt gewerkt met videomateriaal, oefeningen & huiswerkopdrachten. Ook hoort er een boek bij de training. Het is de bedoeling dat jullie samen aan de slag gaan, en dat het een sterk verbindende tijd wordt voor jullie samen. Na deze training ken je elkaar door en door, en voel je je meer verbonden dan ooit!

Neem contact met mij op voor meer informatie of om je op te geven voor de training. Je kunt me bereiken via 06-10377810 of via contact@praktijkzomer.nl. Je kunt ook op mijn website kijken voor meer informatie.