Profielfoto

EFT RELATIETHERAPEUT Hardenberg

 • Bart Gooijer

 • Status
 • Basis EFT therapeut
 • Aanvullend getrainde EFT therapeut
 • Praktijkgegevens
 • Integro
  Zwingel 4 b
  7772SK
  Hardenberg

Over mij

Hartelijk welkom op mijn EFT / relatietherapie pagina!

Ik werk als psycholoog en psychosociaal therapeut - en geef individuele en relatietherapie. Voor relatietherapie heb ik trainingen gevolgd in EFT. En ook in de therapievormen die aan EFT ten grondslag liggen, namelijk cliëntgerichte- en systeemtherapie. EFT is: werken aan de partnerrelatie (communicatiepatronen) èn aan je 'innerlijke relatie' (meer in contact komen met je zelfgevoel en hechtingbehoeften). Daar willen sommigen ook hun relatie met God bij betrekken, waar in mijn praktijk ook ruimte voor is.

De praktijk staat open voor alle stellen met relatieproblemen, en voor stellen die een relatiecheck (APK) willen òf waarvan de relatie op sterven na dood is (AED). Je vindt op deze pagina de nodige informatie over (de locatie van) mijn praktijk. Je kunt mij bereiken via de 'contactbutton'.

Mocht je therapie bij mij overwegen, bel of mail dan gerust voor meer informatie. Een eerste gesprek is ter kennismaking om wederzijds te kijken of het contact vertrouwd kan voelen, en om jullie relatie(problemen) inzichtelijk te maken. Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT relatietherapie passend is, dan volgt behandeling. Behandeling bestaat uit gesprekken die gericht zijn op verbetering van de relatie. De kosten en vergoedingen voor EFT-sessies variëren en zijn afhankelijk van je (aanvullende) verzekeringspakket.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.