Profielfoto

EFT RELATIETHERAPEUT Groningen

 • Vera Krouwels

 • Status
 • Basis EFT therapeut
 • Aanvullend getrainde EFT therapeut
 • Praktijkgegevens
 • Vera Krouwels
  Onderduikersstraat 1
  9727CD
  Groningen

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Op deze pagina vind je meer informatie over mijn overige registraties en opleidingen. Ik heb training gevolgd in EFT,  de oorspronkelijke opleidingsroute voor psychotherapeuten tot gevorderd therapeut. Ook vind je informatie over (de locatie van) mijn praktijk. Je kunt mij bereiken via de 'contactbutton' op deze pagina.

Ik ben maatschappelijk werker en haptotherapeut en geregistreerd lid van de beroepsvereniging VVH. Ik heb diverse bijscholingstrainingen in de EFT-relatietherapie gevolgd o.a. bij Yolanda von Hockhauf en Scot Woolley. Ik maak deel uit van een EFT-intervisiegroep.
 
Als psychiatrisch verpleegkunige leerde ik te kijken naar ziektebeelden, als maatschappelijk werker leerde ik te zien welke omgevingsfactoren het welzijn beïnvloeden en als haptotherapeut ervaar ik de verrijking van het gevoelsleven. Als EFT-therapeut zie ik patronen ipv problemen en heb ik een "hechtingsbril" op. Mijn proces als hulpverlener in een notendop.

Partnerrelaties zijn een bron van liefde, steun, bescherming, inspiratie EN stress. Disfunctionele patronen gaan gepaard met veel emoties. Haptotherapie kan ondersteundend werken om deze emoties te beheren voor je je gevoelens bespreekbaar maakt. Samen onderzoeken we wat een open contact, waarbij je je gezien en gehoord voelt, in de weg staat en hoe het anders kan. Het werkt heel bevrijdend en verbindend als je je niet meer verschuilt of vecht maar je laat zien. Wanneer partners zo moedig zijn vervult me dat met diep respect.

.In 2020 is het ook mogelijk om sessies aan huis af te spreken in Noord Nederland. Of kom naar ons mooie Drenthe, verblijf daar een paar dagen en ik verzorg voor jullie een paar EFT-sessies en een sessie samen met een paardencoach. Voor als jullie niet in crisis zijn en een leuke tijd willen combineren met inzicht in de kracht en minder sterke kanten van jullie relatie.

.

.

Hebben  jullie vragen of wil je weten of ik jullie kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'. of een mail sturen naar info@derodekastanje.nl