Profielfoto
HouMeVast

EFT RELATIETHERAPEUT Garderen

 • Mathilde Berends

 • Status
 • Basis EFT therapeut
 • Aanvullend getrainde EFT therapeut
 • Praktijkgegevens
 • Conpass
  Putterweg 1
  3886PA
  Garderen

Over mij

Conpass is gespecialiseerd in de coaching van jeugdigen, volwassenen, relaties en gezinnen die te maken hebben met een Autisme Spectrum Stoornis.

Met oog voor de kleine en grotere stappen vooruit werken we samen op maat naar meer zelfstandigheid en vertrouwen in eigen kunnen.

 

Tijdens de coaching wordt gebruik gemaakt van de methodiek Geef me de 5®, Oplossingsgericht werken en de Contextuele benadering. Zo kan er een passend geheel worden geboden.

De relatietherapie wordt gegeven vanuit de Emotionally Focused Therapy (EFT). Ook als er sprake is van een vermoeden - of kenmerken - van autisme kunt u contact opnemen. 

 

De inzet van Conpass wordt gewaardeerd. Personen die coaching ontvangen geven aan dat er inzicht wordt verkregen, er worden bruikbare handvatten ingezet en de positieve krachten in zichzelf worden benadrukt.  

Conpass denkt mee over levens- en opvoedingsvragen. Hierbij kan aangesloten worden bij een christelijke achtergrond.

 

Houd me vast

Houd me vast’ is ‘EFT-lite’, DE cursus om je (partner)relatie te verbeteren. Je vermindert ruzies en krijgt meer begrip voor elkaar. Door het volgen van de ‘Houd me vast’ cursus ontstaat bij de meeste deelnemers een diepere emotionele verbinding met elkaar. Je leert anders te kijken naar de patronen in je relatie. Negatieve patronen leer je stoppen en je leert om onderliggende emoties en behoeftes te herkennen. Je brengt hiermee meer liefde in je relatie, een cadeau voor elkaar en -als jullie die mogen hebben- voor je kinderen!

‘Houd me vast’ is een cursus van 8 x 2 uur, gegeven door een hiervoor getrainde EFT-therapeut. Je gaat actief aan de slag met het gelijknamige boek en gespreksoefeningen. 

Neem contact met mij op voor vragen over of inschrijving in het 'Houd me vast'-programma.

De eerst volgende Houd me Vast cursus start bij voldoende aanmeldingen in Amersfoort. 

Zie hiervoor ook de link: http://www.conpass.nl/specialisme/807/Blog-weetjes-nieuws/Weetjes.html en kijk dan naar de Houd me Vast cursus.