Profielfoto
HouMeVast Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie (NVRG)

EFT RELATIETHERAPEUT Eindhoven

 • Yvonne van der Velden

 • Status
 • Basis EFT Registertherapeut
 • Aanvullend getrainde EFT Registertherapeut
 • Gecertificeerde EFT Registertherapeut
 • Praktijkgegevens
 • Circula. Relatietherapie & individuele therapie
  Beemdstraat 1
  5653MA
  Eindhoven

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Op deze pagina vind u wat meer informatie over mij en de locatie van mijn praktijk.

Na een universitaire opleiding tot psycholoog heb ik me via diverse opleidingsmodules en trainingen verder ontwikkeld vanuit verschillende theoretische kaders. Bij EFT nederland, waarvan u nu de website bezoekt, heb ik training gevolgd in EFT-couples therapie en het 'Houd me vast'-programma. In mijn praktijk bied ik relatietherapie en 'houd me vast'-training aan en daarnaast individuele therapie en coaching gericht op groei en ontwikkeling in brede zin.

Mocht u therapie bij mij overwegen dan nodig ik u graag uit voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is kosteloos en vrijblijvend. In dit gesprek onderzoeken we samen of ik en mijn werkwijze passen bij u en uw vraag. De behandeling bestaat uit gesprekken en zijn gericht op verbetering van de relatie. De kosten voor relatiegespreken worden niet vergoed door de zorgverzekering.

Voel u vrij om bij vragen of voor het maken van een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek contact met me op te nemen via de contactbutton of te mailen naar yvonne@circula.nl

Vriendelijke groet,

Yvonne 

 

 

 

Houd me vast

Houd me vast

U had meer van uw relatie verwacht of uw relatie loopt niet lekker. U wilt uw relatie verbeteren en dat kan met het 'Houd me vast'-programma. Zonder therapie. 'Houd me vast' is een lichte vorm van EFT. Net als EFT werkt 'Houd me vast' vanuit emoties.  

                                                                                                                                                                             Houd me vast bijeenkomsten
Het 'Houd me vast'-programma kent een vaste structuur en is gebaseerd op het gelijknamige boek. Het bestaat uit acht bijeenkomsten.

Onderwerpen zijn:

 • emoties in liefde en verbinding / hechting;
 • (destructieve) patronen binnen relaties herkennen;
 • opzoeken en vinden van de zere plekken van vroeger;
 • bouwen aan een veilige basis om moeilijke dingen te kunnen bespreken.

Tijdens de bijeenkomsten wordt gewerkt met videomateriaal, oefeningen & huiswerkopdrachten. Het is vooral de bedoeling dat u met uw partner aan de slag gaat!

Voel u vrij om bij vragen of voor het maken van een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek contact met me op te nemen via de contactbutton of te mailen naar yvonne@circula.nl

Vriendelijke groet,

Yvonne