Profielfoto
BIG-registratie

EFT RELATIETHERAPEUT Dreischor

 • Rita Folkersma

 • Status
 • Basis EFT Registertherapeut
 • Aanvullend getrainde EFT Registertherapeut
 • Gecertificeerde EFT Registertherapeut
 • Praktijkgegevens
 • Psychologiepraktijk Kompas West
  Weststraat 22
  4315AK
  Dreischor

Over mij

Welkom op mijn persoonlijke pagina!

 

Wanneer u in een relatiecrisis belandt, beïnvloedt dat alle aspecten van uw leven. De wijze waarop u daarmee omgaat (terugtrekken of vechten) moet er voor zorgen dat gevoelens van ontreddering stoppen. Maar wat te doen, scheiden of er voor gaan?

 

Inmiddels werk ik drie jaar met Emotional Focussed Therapy (EFT). Wat veel van mijn cliënten opvalt is dat we niet op zoek zijn naar een ‘schuldige’ in de relatiecrisis. Daarentegen gaan we samen op zoek naar hoe het heeft kunnen gebeuren dat u en uw partner zich niet meer verbonden voelen. Daarna ontdekken we of u de weg weer naar elkaar kunt vinden en zo ja, hoe. Is een gezamenlijke toekomst weer zichtbaar, dan is het veelal mogelijk de relatie ook te verdiepen.   

 

Mijn behandelstijl kenmerkt zich door een warme, accepterende, maar ook confronterende houding. Veel cliënten geven aan mijn gevoel van humor in de moeilijke gesprekken te kunnen waarderen.   

 

Na mijn studie psychologie heb ik in het kader van de vervolgopleiding cognitieve gedragstherapie ook een deelstudie tot gezinstherapeut gevolgd. Na de GZ-opleiding heb bovendien ik de cursussen tot EMDR- (Eye Movement and Desensitization and Reprocessing) en EFT gevolgd.

 

De vergoedingen voor EFT-sessies variëren per verzekeringspakket. Daarbij is het goed om bij uw verzekeraar aan te geven dat het hier gaat om een contractvrije psycholoog.

 

Heeft u vragen of wilt u weten of ik u en uw partner kan helpen? U kunt vrijblijvend contact met mij opnemen via 'de contactbutton' of via  mijn website www.kompaswest.nl.