Profielfoto

EFT RELATIETHERAPEUT Den Haag

 • Leo Mewe

 • Status
 • Basis EFT therapeut
 • Aanvullend getrainde EFT therapeut
 • Praktijkgegevens
 • Relaties & Co.
  Prins Hendrikstraat 124
  2518HX
  Den Haag

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Samen met Annebeth Post uiterweer werk ik in onze eigen praktijk 'Relaties & Co.' Wij geven als therapeutenduo relatietherapie en gezinstherapie, en ik geef als therapeut ook individuele therapie. We zijn beiden getraind in EFT, en hebben beiden de opleiding tot relatie- en gezinstherapeut gevolgd. Bij Relaties & Co. vinden we het erg belangrijk dat therapie een gezamenlijk proces is, waarbij therapeuten en clienten gelijkwaardig zijn. We hopen dat u zich als client op uw gemak voelt, en bereiken dat onder andere door een huiselijke sfeer in onze praktijk en door open te staan voor feedback.

Clienten waarderen onze no-nonsense aanpak, humor, voelen zich thuis en ontspannen en vinden het positief dat de gesprekken niet 'therapie-achtig' zijn. Iedereen is enthousiast over de twee-therapeuten aanpak, clienten geven aan dat we elkaar goed aanvullen en dat we elk onze eigen unieke en onmisbare inbreng hebben.

Vanwege 13 jaar ervaring in de GGZ heb ik veel geleerd van cliënten en van collega's waar ik mee heb samengewerkt. Typerend voor mij als therapeut is een directe benadering aangestuurd door betrokken nieuwsgierigheid.

Graag denk ik met jouw of jullie mee over wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Groet,

 

Leo Mewe

1998 maatschappelijk werk en dienstverlening

2006 Opleiding directieve therapie

2008-2011 Opleiding systeemtherapie

2014  Basis training EFT

2015  Houd me vast training