EFT RELATIETHERAPEUT Delft

 • Carmen Pizarro González

 • Status
 • Basis EFT therapeut
 • Aanvullend getrainde EFT therapeut
 • Praktijkgegevens
 • Psychologie Praktijk Pizarro
  Phoenixstraat 66
  2611AM
  Delft

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

De weg naar een psycholoog is voor velen niet een vanzelfsprekende. Bij blessures gaan we naar een fysiotherapeut en bij gebitsklachten naar de tandarts. Toch  is er vaak moed nodig om hulp te zoeken van een psycholoog. Bijvoorbeeld als we vastlopen in onze relatie. Die hogere drempel zou niet nodig moeten zijn. Iedereen wil een vol leven leiden dat de moeite waard is. Hulp vragen is juist een logische stap en een teken van kracht.

Na het behalen van mijn doctoraal als psycholoog, met specialisatie levenslooppsychologie en aanvullingen in de klinische- en gezondheidspsychologie, ben ik voor mezelf begonnen. In de praktijk van alle dag blijkt nu een andere persoonlijke combinatie heel goed te werken: de nodige levenservaring aangevuld met mijn wetenschappelijk- en theoretische kennis.

Ik merk dat echtparen zich snel bij mij op hun gemak voelen en ik hoor van hen dat ik fijn in de omgang ben en goed naar hun verhaal kan luisteren. De levenslooppsychologie gaat ervan uit dat mensen zich een leven lang door ontwikkelen zowel lichamelijk als geestelijk. Tijdens ons volwassenen leven doorlopen we vele levensfasen die telkens weer een aanpassing van ons vergen. Met EFT los je samen relatieproblemen op. Het is een prachtige, werkzame relatietherapie gericht op het aanbrengen van veranderingen in emoties door emoties. Emoties staan centraal waardoor ze goed behandeld kunnen worden. Praten over emoties kan soms lastig zijn – je hoeft dit niet al te kunnen! Samen kijken we naar jullie vastgelopen patroon, waarna we dit aanpakken en omvormen tot constructieve reacties. EFT is bewezen effectief en werkzaam voor elk paar. En voor mij als therapeut betekent EFT een leerzame professionele ontwikkelingsreis die voorlopig nog niet afgelopen is.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton' of zie voor verdere informatie mijn website: www.carmenpizarro.nl