Profielfoto
HouMeVast

EFT RELATIETHERAPEUT Delft

 • Carmen Pizarro González

 • Status
 • Basis EFT therapeut
 • Aanvullend getrainde EFT therapeut
 • Praktijkgegevens
 • Psychologie Praktijk Pizarro
  Rietveld 45
  2611LG
  Delft

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

De weg naar een psycholoog is voor velen niet een vanzelfsprekende. Bij blessures gaan we naar een fysiotherapeut en bij gebitsklachten naar de tandarts. Toch  is er vaak moed nodig om hulp te zoeken van een psycholoog. Bijvoorbeeld als we vastlopen in onze relatie. Die hogere drempel zou niet nodig moeten zijn. Iedereen wil een vol leven leiden dat de moeite waard is. Hulp vragen is juist een logische stap en een teken van kracht.

Na het behalen van mijn doctoraal als psycholoog, met specialisatie levenslooppsychologie en aanvullingen in de klinische- en gezondheidspsychologie, ben ik voor mezelf begonnen. In de praktijk van alle dag blijkt nu een andere persoonlijke combinatie heel goed te werken: de nodige levenservaring aangevuld met mijn wetenschappelijk- en theoretische kennis.

Ik merk dat echtparen zich snel bij mij op hun gemak voelen en ik hoor van hen dat ik fijn in de omgang ben en goed naar hun verhaal kan luisteren. De levenslooppsychologie gaat ervan uit dat mensen zich een leven lang door ontwikkelen zowel lichamelijk als geestelijk. Tijdens ons volwassenen leven doorlopen we vele levensfasen die telkens weer een aanpassing van ons vergen. Met EFT los je samen relatieproblemen op. Het is een prachtige, werkzame relatietherapie gericht op het aanbrengen van veranderingen in emoties door emoties. Emoties staan centraal waardoor ze goed behandeld kunnen worden. Praten over emoties kan soms lastig zijn – je hoeft dit niet al te kunnen! Samen kijken we naar jullie vastgelopen patroon, waarna we dit aanpakken en omvormen tot constructieve reacties. EFT is bewezen effectief en werkzaam voor elk paar. En voor mij als therapeut betekent EFT een leerzame professionele ontwikkelingsreis die voorlopig nog niet afgelopen is.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton' of zie voor verdere informatie mijn website: www.carmenpizarro.nl

Houd me vast

Houd me vast - programma in Delft

Je had meer van je relatie verwacht of je relatie loopt niet lekker. Je wilt je relatie verbeteren en dat kan met het 'Houd me vast'-programma. Zonder therapie. Het programma bestaat uit 8 bijeenkomsten. In een kleine groep waarbij niet van jullie verwacht wordt dat je je privézaken met de groep deelt, maar dit mag natuurlijk wel.

'Houd me vast' is een lichte vorm van EFT. Net als EFT werkt 'Houd me vast' vanuit emoties. Tijdens de bijeenkomsten wordt gewerkt met videomateriaal, oefeningen & huiswerkopdrachten. Het is vooral de bedoeling dat je met je partner ook thuis aan de slag gaat! Neem contact met mij op voor vragen over of inschrijving in het  'Houd me vast'-programma. Binnenkort starten er weer bijeenkomsten in het centrum van Delft.

Hoe ziet het Houd me vast-programma er uit?

Het 'Houd me vast'-programma kent een vaste structuur en is gebaseerd op het gelijknamige boek (http://www.eft.nl/eft-relatietherapeuten/webwinkel/). Het bestaat uit acht bijeenkomsten van elk 2 uur.

Onderwerpen zijn:

 • emoties in liefde en verbinding / hechting;

 • (destructieve) patronen binnen relaties herkennen;

 • opzoeken en vinden van de zere plekken van vroeger;

 • bouwen aan een veilige basis om moeilijke dingen te kunnen bespreken.

EFT is een wetenschappelijk getest model voor relatietherapie waarmee bij veel verschillende soorten paren uitstekende resultaten zijn geboekt. Er is ook vervolgonderzoek gedaan waarin de blijvende effecten van EFT-interventies zijn aangetoond, evenals onderzoek naar hoe de veranderingen precies tot stand komen bij deze aanpak. Het ultieme doel van EFT is de partners in staat te stellen om niet alleen conflicten en afstand te verminderen, maar ook hun relatie te transformeren tot een meer liefdevolle en stabiele band. Zelfs na het doormaken van moeilijke situaties of een traumatische gebeurtenis.

Meer weten? Neem gerust contact op: psychologen@carmenpizarro.nl  óf 06-233 608 24

Met hartelijke groet,

Carmen Pizarro