Profielfoto

EFT RELATIETHERAPEUT Culemborg

 • Mirjam van den Anker

 • Status
 • Basis EFT therapeut
 • Aanvullend getrainde EFT therapeut
 • Praktijkgegevens
 • Balans in Werk en Leven
  Rosalie Lovelingpad 9
  4103VD
  Culemborg

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Mijn naam is Mirjam van den Anker en ik ben therapeut, coach en focusbegeleider in Culemborg. Ik begeleid zowel relaties als individuele clienten. 

Wat ik zo sterk vind aan EFT relatietherapie is dat het je helpt om dichter bij elkaar en ook dichter bij jezelf te zijn. Je gaat samen ontdekken hoe jullie patronen precies werken en hoe je die kunt doorbreken. Uiteindelijk kom je allebei meer in je kracht te staan en weet je elkaar op een effectievere manier te bereiken. Ik voel me altijd dankbaar als ik voorwaarden kan scheppen en getuige ben van hoe een crisis in een relatie leidt tot een nieuwe start en verdieping. 

Zowel in relatietherapie als in individuele therapie werk ik ook op basis van Focusing en Acceptance en Commitment Therapie (ACT). Mijn opleidingen en ervaring op het gebied van Focusing en ACT sluiten goed aan bij de EFT opleiding voor relatietherapie die ik heb gevolgd. Samen vormt het een fijne basis om jullie relatie te helpen groeien en herstellen. 

Heb je vragen of wil je weten of relatietherapie in mijn praktijk je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'. Op mijn eigen website kun je ook meer informatie vinden over mijn achtergrond, mijn visie en werkwijze.