Profielfoto

EFT RELATIETHERAPEUT Bussum

 • Tilly van Vuuren

 • Status
 • Basis EFT therapeut
 • Aanvullend getrainde EFT therapeut
 • Praktijkgegevens
 • Tilly van Vuuren, relatie- en lichaamsgerichte psychotherapie
  Huizerweg 54 (Heart House)
  1402AD
  Bussum

Over mij

Op zoek naar een therapeut die bij jou/jullie past? Je kunt meer over mij te weten komen op mijn website www.tillyvanvuuren.nl.

Ik werk sinds 2012 met veel plezier in mijn praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie. Eerst alleen met individuele sessies, al snel kwam daar relatietherapie bij. Binnen de intimiteit van een (partner)relatie kunnen we diep geraakt worden. De liefde kan stromen én oude pijnpunten kunnen onverwacht hard geraakt worden. En wat doen we dan in het contact met de ander? 
Daar valt veel te leren. Vooral over onszelf.

Een 'samengesteld gezin' verdient extra aandacht. Uit eigen ervaring weet ik dat het - ondanks het enthousiasme en de goede moed - moeilijk is om daarin de liefde te laten floreren. Als je inzicht krijgt in de complexe dynamieken en wat dat met jullie relatie doet, wordt het makkelijker om de verbinding met elkaar te blijven voelen.

Mijn begeleiding is gericht op minder denken en meer voelen. Op bewustwording van (gezamenlijke en eigen) patronen, op herstel van het contact met jezelf en met de ander. Dat vraagt bereidheid tot zelfonderzoek. Daar sta ik je graag in bij. 
Ik ben nieuwsgierig, zorgvuldig, accepterend en vooral mens.

Wil je kennismaken of heb je vragen? Bel of mail me gerust, je bent welkom!