Profielfoto
HouMeVast

EFT RELATIETHERAPEUT Breda

 • Wasilie Janssen

 • Status
 • Basis EFT Registertherapeut
 • Aanvullend getrainde EFT Registertherapeut
 • Gecertificeerde EFT Registertherapeut
 • Praktijkgegevens
 • JanssenGestalt. Praktijk voor psychosociale therapie en maatschappelijk werk
  Lange Weide 198
  4827MC
  Breda

Over mij

Welkom op mijn persoonlijke pagina.

Op dit moment neem ik af en toe nieuwe echtparen aan. Als je belangstelling hebt voor een EFT-traject met mij als gecertificeerd EFT-therapeut, kun je contact opnemen met mij via 06-11368222. Ik werk voornamelijk op vrijdag en zaterdagmorgen.

Ook kun je EFT volgen bij Marco Schijf. Hij is maatschappelijk werker en relatietherapeut en gebruikt onder meer EFT. Je kunt hiervoor contact openemen via 06 21563954 en praktijk@janssengestalt.nl. Ook kun je een bericht via de site versturen: www.relatietherapiebreda.nl

In liefdesrelaties ontwikkel je allerlei patronen. Sommige werken constructief, andere werken negatief en zorgen voor bijvoorbeeld frustraties, ruzies, ontevredenheid en twijfels. Je merkt dat je met elkaar snel in een negatieve vicieuze cirkel terecht komt en het lukt jullie niet om daar uit te komen. Steeds weer kom je in het zelfde patroon terecht. Met behulp van EFT ondezoeken we deze patronen, kijken we wat je doet, wat maakt dat je dat doet. Ook kijken we naar de onderliggende emoties en pijnpunten. In relaties neem je de pijnpunten mee die je in eerdere relaties hebt opgedaan. Deze pijnpunten kun je ook al veel eerder in je leven hebben opgelopen. Je partner triggert je hierin.

Mocht je therapie bij JanssenGestalt overwegen, starten we met een intake- en kennismakingsgesprek. Tijdens het intakegesprek start in feite de behandeling  Behandeling bestaat uit gesprekken die gericht zijn op verbetering van de relatie. Ook kan het duidelijk worden dat het beter is om de relatie te beeïndigen.

Relatietherapie wordt in principe niet door de zorgverzekeraar vergoed.

Ik ben door de ICEEFT gecertificeerd als EFT-therapeut. Dit betekent dat je verzekerd bent van een goede kwaliteit als jullie bij mij relatietherapie volgen. Om gecertificeerd EFT-therapeut te worden moet je voldoen aan hoge kwaliteits- en opleidingseisen. Uiteraard voldoe ik hieraan.

In de EFT-therapie werk ik met alle paren, ongeacht de samenstelling


Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton', 06-11368222. Kijk ook eens op deze sites: www.janssengestalt.nl of www.relatietherapiebreda.nl

 

Houd me vast

Wij bieden het Houd me vast preventieprogramma aan als intensive: . 

 'Houd me Vast intensive': Als koppel, paar of echtpaar volg je een intensief programma Houd me Vast: We werken bv op twee achtereenvolgende dagen intensief aan jullie relatie. Als jullie liever enige tijd tussen de beide dagen willen laten zitten, kan dat uiteraard ook.

We starten altijd met een uitgebreide intake- en kennismakingsgesprek, je krijgt het boek van Sue Johnson 'Houd me Vast en na 1-2 maanden na afloop van de training krijg je een follow-up sessie met de therapeut met wie je de training hebt gevolgd.

Je kunt je vanaf nu aanmelden via:
JanssenGestalt: praktijk@janssengestalt.nl of 06 21563954

Kijk ook op onze sites:

www.janssengestalt.nl en www.relatietherapiebreda.nl