Profielfoto

EFT RELATIETHERAPEUT Barneveld

 • Bouwina de Haan-Voogt

 • Status
 • Basis EFT therapeut
 • Aanvullend getrainde EFT therapeut
 • Praktijkgegevens
 • Langszij, coaching en therapie
  Sweijslaan 6 Sweijslaan, 6
  3771HZ
  Barneveld

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Over mij

Na meer dan 20 jaar ervaring als verpleegkundige, werk ik nu als psychosociaal therapeut in mijn praktijk 'Langszij, coaching en therapie'. In mijn praktijk geef ik psychosociale therapie, relatietherapie en begeleiding bij rouw en verlies. Ik ben gespecialiseerd in de hulpverlening bij mensen die een onvervulde kinderwens hebben en bij mensen die geraakt zijn door kanker, en de impact die dit heeft binnen relaties.

In 2015 heb ik de opleiding Ervaringsgerichte Psychosociale Hulpverlening en Gestalt Gezinstherapie afgerond aan het Kempler Instituut. Mijn eindwerkstuk schreef ik over 'Samen-leven na kanker'. De basistraing EFT heb ik in 2017 gevolgd.

Het mooie van de EFT vind ik dat het zich richt op een hechte(re) en veilige relatie! 

Praktische informatie

Mijn praktijk in Barneveld is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en parkeren kan voor de deur.

Mocht je therapie bij mij overwegen, neem dan contact op voor een eerste gesprek. Behandeling bestaat uit gesprekken die gericht zijn op verbetering van de relatie. Voor de kosten en vergoedingen voor EFT-relatietherapie verwijs ik naar mijn website www.praktijklangszij.nl.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.