Profielfoto

EFT RELATIETHERAPEUT Barneveld

 • Jannie van Dijken

 • Status
 • Basis EFT therapeut
 • Aanvullend getrainde EFT therapeut
 • Praktijkgegevens
 • Psychologenpraktijk AnderZ
  Hertespoor 55
  3772SG
  Barneveld

Over mij

Hartelijk welkom! Graag wil ik me op deze manier voorstellen.

Ik ben sociaal pedagoog (post HBO-niveau) en therapeut (o.a. EFT).

Ik werk in de psychologenpraktijk AnderZ (AGB 94-60445). Dit is een praktijk in de Generalistische Basis GGZ. Als therapeut of als coach trek ik met mensen op die aan hun persoonlijk leven en aan hun relaties willen werken. Groeien, verbinden, drempels slechten, ontplooien. Worden wie je kunt zijn, hebben we voor ogen: persoonlijk en in verbinding met de belangrijke mensen in je leven. Onze bronnen zijn: professionaliteit en een christelijke levensvisie.  Ieder met een andere levensvisie is ook bij ons van harte welkom.  Ik ben enthousiast over het gedachtengoed van Sue Johnson en over haar manier van werken. Het geeft een hoopvolle basis om aan relaties weer nieuwe glans te geven.

Relatietherapie wordt vergoed door de zorgverzekeraars als het nodig is binnen een individueel therapeutisch behandeltraject. Daarbij geldt wel een eigen risico van €385 per kalenderjaar. Anders zijn de kosten meestal voor de cliënt zelf. Dit navragen bij de eigen verzekering is aan te raden. In onze praktijk werken we met vergoedingen naar wat het je waard is of naar draagkracht als je de therapie zelf moet bekostigen..

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.