Profielfoto
HouMeVast Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie (NVRG)

EFT RELATIETHERAPEUT Arnhem

 • Servaas van Oosterhout

 • Status
 • Basis EFT Registertherapeut
 • Aanvullend getrainde EFT Registertherapeut
 • Gecertificeerde EFT Registertherapeut
 • Praktijkgegevens
 • Relatie-gezinstherapie Arnhem
  Binnenvaart 25
  6846lb
  Arnhem

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Op deze pagina vind je meer informatie over mijn overige registraties en opleidingen. Ik heb training gevolgd in EFT, de gevorden cursus en de "Houd me vast" cursus. Ook vind je informatie over (de locatie van) mijn praktijk. Je kunt mij bereiken via de 'contactbutton' op deze pagina.

Mochten jullie therapie bij mij overwegen, dan kunnen we een kennismakingsgesprek afspreken, vooral om uit te zoeken of we samen een klik hebben, dit kost 37,50.

Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-therapie passend is, dan volgt verdere behandeling. De relatie of gezinstherapie therapiebestaat uit gesprekken die gericht zijn op verbetering van de relatie en communicatie, maar ook kunnen trauma's ziekten etc hierin worden meegenomen. . De kosten en vergoedingen voor EFT-sessies variëren en zijn en zijn afhankelijk van je aanvullende verzekeringspakket.
Clienten en collega's omschrijven mij als respectvol, creatief in het zoeken naar andere benaderingen, humorvol en vooral als een echt betrokken mens.
Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

Houd me vast

Bij voldoende deelname deze cursus. Maar ik kan deze ook per paar aanbieden voor diegenen die meer privacy willen. Binnenkort kan ik ook intensieve weekenden HMV  geven. Voor een paar exclusief. Overnachten in de praktijk is dan mogelijk, met eigen wc, kitchenette, douche en sauna. Vraag maar naar de mogelijkheden. Data in onderling overleg.


De cursus zal in Arnhem plaatsvinden.
Men kan zich via mijn website aanmelden: praktijk@relatiegezinstherapie.nl