Profielfoto

EFT RELATIETHERAPEUT Amsterdam

 • Drs. Jeannette Wijsman

 • Status
 • Basis EFT therapeut
 • Aanvullend getrainde EFT therapeut
 • Praktijkgegevens
 • Wijsman
  Prinsengracht 471 G
  1016HP
  Amsterdam

Over mij

Welkom op mijn persoonlijke  pagina!

Door mijn inschrijving als RBNG registertherapeut profiteert u als stel en als individuele cliënt (vanuit een aanvullende verzekering) van een vergoedingsregeling bij vrijwel alle ziektekostenverzekeraars. 

 Op mijn website  http://www.eftcentrumamsterdam.nl vind je hierover alle informatie.

man/man stellen zijn bij mij even welkom als vrouw/man of vrouw/vrouw stellen. Uiteraard beperkt deze brede ervaring en affiniteit zich niet tot stellen, maar geldt dit ook en evenzeer voor mijn individuele cliënten. 

EFT (Emotion Focused Therapy ) zie ik als een ontwikkelings- en trainingsproces. Een proces waarin jij als individu of jullie als stel  leren hoe dat werkt: in verbondenheid leven.

In mijn ogen beschikt ieder mens over een aangeboren talent voor verbondenheid. Alleen zijn er grote verschillen in de mate waarin en de wijze waarop dit talent  tot ontplooiing is gekomen, dan wel vervormd of gestagneerd is geraakt. Net als bij elk ander talent, kan er, ook later, nog heel wat worden bijgeleerd. Dat kost  vaak wel inspanning, tijd en geduld.

Mensen bij wie het talent voor verbondenheid goed tot ontwikkeling heeft kunnen komen, hebben doorgaans danook vaker hechte en vervullende relaties en vriendschappen. Anderen lukt dat meestal minder goed of helemaal niet. Zij lopen tegen allerlei moeilijkheden aan. Vooral als het ‘dichtbij’ komt: niet alleen in relaties, maar ook op het  werk of in intiemere vriendschappen. Vroeg of laat valt het op dat het om herkenbare patronen gaat: ook met de nieuwe partner, vriend(in) of collega doen zich wéér die problemen voor.

EFT kan hierin veel voor jou/jullie beteken. Ik zie EFT als een baanbrekende  methodiek waar ik met veel plezier en liefde mee werk. Daarbij zie ik mijn lange ervaring als mindfulnesstrainer en zijnsgeoriënteerd begeleider als een toegevoegde waarde.   

Voor een oriënterend gesprek zijn jullie/ben je van harte welkom in mijn praktijk op de Prinsengracht  t.h.v. de  Elandsgracht. Ik ben dagelijks (m.u.z. van zondag) rond 9.00 uur te bellen op 0204211833. Verder is er mijn antwoordapparaat (geef s.v.p. aan op welk nummer en op welk tijdstip ik het beste terug kan bellen).