Profielfoto
HouMeVast Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie (NVRG)

EFT RELATIETHERAPEUT Amsterdam

 • Erik van der Werve

 • Status
 • Basis EFT therapeut
 • Aanvullend getrainde EFT therapeut
 • Praktijkgegevens
 • Praktijk voor Relatie- en Gezinstherapie Amsterdam
  Vorselaarstraat 86
  1066ST
  Amsterdam

Over mij

Welkom!

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina! Mijn naam is Erik van der Werve. Ik ben 52 jaar oud, ben getrouwd en heb een zoon van 7 jaar oud. 

Achtergrond

Naast psycholoog ben ik relatie- en gezinstherapeut. Ik heb training gevolgd in EFT en kan je de training 'Houd me Vast' aanbieden. Met mijn Praktijk voor Relatie- en Gezinstherapie Amsterdam, zit in de wijk Nieuw-Sloten. Makkelijk bereikbaar en gratis parkeren. Voor mijn contactgegevens kun je klikken op de 'contactknop' onderaan de pagina. 

Kennismaking

Mocht je therapie bij mij overwegen, dan kunnen we een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek afspreken. Dan kunnen we met elkaar bepalen of er voldoende een 'klik' is om te gaan werken aan de problemen waar jullie voor komen. Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-therapie passend is, dan volgt behandeling. Behandeling bestaat uit gesprekken die gericht zijn op verbetering van de relatie.

Tarief en vergoeding

De kosten en vergoedingen voor EFT-sessies variëren en zijn en zijn afhankelijk van je verzekeringspakket. Zie voor meer informatie mijn website onder Informatie/tarieven en Informatie/vergoedingen

Verder...

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactknop'.

Houd me vast

Houd me vast

Je had meer van je relatie verwacht of je relatie loopt niet lekker. Je wilt je relatie verbeteren en dat kan met het 'Houd me vast'-programma. Zonder therapie. 'Houd me vast' is een lichte vorm van EFT. Net als EFT werkt 'Houd me vast' vanuit emoties.


Houd me vast bijeenkomsten

Het 'Houd me vast'-programma kent een vaste structuur en is gebaseerd op het gelijknamige boek. Het bestaat uit acht bijeenkomsten.

Onderwerpen zijn:

 • emoties in liefde en verbinding / hechting;

 • (destructieve) patronen binnen relaties herkennen;

 • opzoeken en vinden van de zere plekken van vroeger;

 • bouwen aan een veilige basis om moeilijke dingen te kunnen bespreken.

Tijdens de bijeenkomsten wordt gewerkt met videomateriaal, oefeningen & huiswerkopdrachten. Het is vooral de bedoeling dat je met je partner aan de slag gaat!

Neem contact met mij op voor vragen over of inschrijving in het  'Houd me vast'-programma. Of kijk op mijn website bij Informatie/training