Profielfoto
BIG-registratie Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie (NVRG)

EFT RELATIETHERAPEUT Amsterdam

 • Esther Swart

 • Status
 • Basis EFT Registertherapeut
 • Aanvullend getrainde EFT Registertherapeut
 • Gecertificeerde EFT Registertherapeut
 • Praktijkgegevens
 • Esther Swart
  Frederiksplein 6 -1
  1017XM
  Amsterdam

Over mij

Ik ben BIG geregistreerd psychotherapeut en gz-psycholoog en bied individuele therapie aan en partnerrelatietherapie. Dit laatste volgens de EFT methodiek. Ik ben gevorderd EFT therapeut.

Sinds ik werk met EFT heb ik gezien en ervaren dat deze vorm van  relatietherapie ontzettend veel te bieden heeft. Voor partners die het gevoel hebben elkaar kwijt te raken of dreigen te raken. Na ingrijpende gebeurtenissen zoals de geboorte van kinderen, veranderingen in werk, vreemdgaan. Mijn ervaring is dat veel stellen er weer beter in slagen contact met elkaar te krijgen en te behouden, zich meer geliefd en gezien voelen. Meer van elkaar verdragen en meer vaardigheden hebben om moeilijke situaties samen het hoofd te bieden.

Ik  werk nu zo'n 10 jaar in mijn eigen praktijk in het centrum van Amsterdam. Deze is gevestigd op een mooie locatie aan het Frederiksplein. Zie voor meer informatie: www.praktijkfrederiksplein.nl

Mocht je therapie bij mij overwegen, dan kunnen we een kennismakingsgesprek afspreken. Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-therapie passend is, dan volgt behandeling. Behandeling bestaat uit gesprekken die gericht zijn op verbetering van de relatie. De kosten en vergoedingen voor EFT-sessies variëren en zijnafhankelijk van je verzekeringspakket.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.