Profielfoto

EFT RELATIETHERAPEUT Amsterdam

 • Cecile Schlangen

 • Status
 • Basis EFT therapeut
 • Aanvullend getrainde EFT therapeut
 • Praktijkgegevens
 • Het Familiehuis
  Wisselende ruimtes bij coachhuizen Amsterdam en Diemen
  1094ZP
  Amsterdam

Over mij

Hartelijk welkom bij Het Familiehuis van Cécile Schlangen

Loopt je relatie stroef? Twijfel je of je nog bij elkaar wil blijven?  Is de een al half buiten en zit de ander voor zijn gevoel nog met zijn tweeën op de bank? Dat is voor beiden heel oncomfortabel. Toch heb je de website van EFT opgezocht. Wil je verkennen of je de relatie weer kan verdiepen? Dan ben je bij mij aan het goede adres.

In mijn coaching bij Het Familiehuis verkennen we waar de relatie zo is vastgelopen en wat jullie onderliggende behoeftes zijn naar elkaar. Die worden vaak niet meer uitgesproken en daar ligt wel de sleutel voor intimiteit in de relatie. Met EFT coaching ontrafel je het zichtbare gedrag van jezelf en verken je in elkaars bijzijn je eigen binnenwereld. Dat is een bijzondere reis die je met elkaar aangaat. Ik maak naast EFT ook gebruik van methodes die ik heb opgedaan in de opleidingen 'systemisch werken/familieopstellingen'  en 'de maskermaker' van Phoenix.  Uit eigen ervaring weet ik dat een relatiebreuk enorme impact heeft en ik heb mijn eigen binnenwereld door deze opleidingen aardig verkend. 

Mocht je therapie bij mij overwegen, dan kunnen we een kennismakingsgesprek afspreken. Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-therapie passend is en er een klik is met mij, dan starten we een coachtraject dat  bestaat uit gesprekken die gericht zijn op verbetering van de relatie.

Ik werk voornamelijk in Amsterdam/Diemen in coachhuizen en ben ook actief in andere coachhuizen in de Randstad.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je bent van harte welkom, neem vrijblijvend contact met me op via 'de contactbutton'. Kijk ook op de website HetFamiliehuis.info voor meer achtergrond informatie.

Bij Het Familiehuis begeleid ik vooral ouders die willen gaan scheiden of al gescheiden zijn in het goed vervullen van het gedeelde ouderschap. In die begeleiding kom ik veel ouders tegen die eigenlijk niet willen scheiden en nog steeds veel voor elkaar voelen en heroverwegen om bij elkaar te blijven.  Mijn drive is om stellen te begeleiden om het maximale uit een relatie te halen, wat voor beiden passend is. 

Hartelijke groet,
Cécile Schlangen
Tel 06 43924080