Profielfoto
Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie (NVRG)

EFT RELATIETHERAPEUT Amsterdam

 • Marga van Rijen

 • Status
 • Basis EFT Registertherapeut
 • Aanvullend getrainde EFT Registertherapeut
 • Gecertificeerde EFT Registertherapeut
 • Praktijkgegevens
 • Therapiepraktijk Van Rijen
  Molenpad 15 b
  1016GL
  Amsterdam

Over mij

Voordat ik begon met mijn zelfstandige praktijk heb ik jarenlang gewerkt als maatschappelijk werker, docent en ouderbegeleider. Daarna heb ik de opleiding tot relatie- en gezinstherapeut gevolgd.

In 2009 ben ik met mijn praktijk voor individuele, relatie- en gezinstherapie gestart en heb me vervolgens als EFT-therapeut gespecialiseerd.

Daarnaast werkte ik tot de zomer van 2016 als gedragswetenschapper bij Altra Jeugd- en Opvoedhulp. Ik ben aangesloten bij de NVRG (Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie) en het NVPA (Nederlands Verbond van Psychologen, psychosociaal therapeuten en Agogen) en natuurlijk bij EFT-Nederland

Ik richt me op mensen in  hetero- en  homoseksuele relaties en met verschillende culturele achtergronden. Om die reden worden veel van mijn therapiegesprekken in het Engels gevoerd

Mocht je therapie bij mij overwegen, dan kunnen we een intakegesprek afspreken. Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-therapie passend is, dan volgt behandeling. Behandeling bestaat uit gesprekken die gericht zijn op verbetering van de relatie. De kosten zijn € 96,80 per uur inclusief 21% BTW voor zowel het eerste gesprek als voor de volgende gesprekken.

Mijn therapie wordt vergoed uit het aanvullende pakket door een groot aantal zorgverzekeraars. Zie hiervoor: de site van nvpa.org onder zorgverzekeraars.
Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.