Profielfoto
HouMeVast Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie (NVRG)

EFT RELATIETHERAPEUT Amsterdam

 • Yvete Mol

 • Status
 • Basis EFT Registertherapeut
 • Aanvullend getrainde EFT Registertherapeut
 • Gecertificeerde EFT Registertherapeut
 • Praktijkgegevens
 • Inpraktijk
  Herengracht 560
  1017CH
  Amsterdam

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Yvette Mol, "Inpraktijk"

“Elke beweging is goed. Met het maken van keuzes en zetten van een stap komt er altijd weer iets op je pad.”  

Ik ben systeem- en relatietherapeute en ik kijk in mijn werk vaak naar patronen die zijn 'ingesleten', soms ook doorgegeven tussen generaties. Ik ben 12 jaar werkzaam geweest in de GGZ en sinds 4 jaar heb ik mijn eigen praktijk in het centrum van Amsterdam (www.inpraktijk.org).  Ik behandel zowel gezinnen, stellen en ook individuele cliënten,  we gaan samen opzoek naar oorzaken en/of instandhoudende factoren en richt ik mij op herstel en versterking. Sinds 5 jaar verdiep ik mij in EFT-relatiehterapie, een versterkende, respectvolle vorm van therapie die mijn hart gestolen heeft.

Vanuit deze liefde voor EFT heb ik samen met mijn vakgenoot Wilbert Kok een praktijk opgezet, www.eft.amsterdam, waar wij met inmiddels alweer 7 EFT therapeuten onder 1 dak samenwerken. Mijn praktijk biedt een mooie plek, ruimte en professionaliteit, waar we het belangrijk vinden dat mensen zich prettig voelen. Van daaruit ontstaat de mogelijkheid om aan problemen te werken.

Sinds 2010 ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging NVRG: 
De Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie (NVRG) is een beroepsvereniging voor relatie- en gezinstherapeuten. 

Mocht je therapie bij mij overwegen, dan kunnen we een kennismakingsgesprek afspreken. Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-therapie passend is, dan volgt behandeling. Behandeling bestaat uit gesprekken die gericht zijn op verbetering van de relatie. De kosten staan op mijn website vermeld.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton' of op telefoonnummer 0638372567

Hartelijke groet,

Yvette Mol, Herengracht 560

Houd me vast

Houd me vast

Je had meer van je relatie verwacht of je relatie loopt niet lekker. Je wilt je relatie verbeteren en dat kan met het 'Houd me vast'-programma. Zonder therapie. 'Houd me vast' is een lichte vorm van EFT. Net als EFT werkt 'Houd me vast' vanuit emoties.

Binnen onze praktijk EFT Amsterdam (www.eft.amsterdam) bieden we een aantal keer per jaar een 'houd me vast training' aan. Meer informatie hierover op onze wegsite.

Onderwerpen zijn:

 • emoties in liefde en verbinding / hechting;
 • (destructieve) patronen binnen relaties herkennen;
 • opzoeken en vinden van de zere plekken van vroeger;
 • bouwen aan een veilige basis om moeilijke dingen te kunnen bespreken.

Tijdens de bijeenkomsten wordt gewerkt met videomateriaal, oefeningen & huiswerkopdrachten. Het is vooral de bedoeling dat je met je partner aan de slag gaat!

Neem contact met mij op voor vragen over of inschrijving in het 'Houd me vast'-programma.