Profielfoto
HouMeVast Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie (NVRG)

EFT RELATIETHERAPEUT Amsterdam

 • Wilbert Kok

 • Status
 • Basis EFT Registertherapeut
 • Aanvullend getrainde EFT Registertherapeut
 • Gecertificeerde EFT Registertherapeut
 • Supervisor (EFT Registertherapeut)
 • Praktijkgegevens
 • Wilbert Kok, Systeemtherapie
  Herengracht 560
  1017CH
  Amsterdam

Over mij

In mijn praktijk kunt u vrijblijvend 20 minuten kennis komen maken, samen met u partner of alleen. Het is belangrijk te onderzoeken of het 'klikt', of u met mij op deze plek durft te praten over persoonlijke kwesties. Voor de een is het gemakkelijker de juiste woorden te vinden dan de ander, de een is meer gemotiveerd dan de ander, de een wordt snel boos, de ander snel verdrietig. Die verschillen krijgen hun plek in de gesprekken met mij, het verhaal van beide partners is even waardevol. In mijn spreekamer worden serieuze zaken besproken en er wordt ook gelachen, gerelativeerd en gezocht naar nieuwe perspectieven. Relatietherapie levert altijd inzicht, wijsheid en bewustwording op. Het verbetert uw kwaliteit van leven.

Ik ben onderdeel van de groepspraktijk www.eft.amsterdam, gevestigd op Herengracht 560 te Amsterdam. Praktijkhouders zijn Yvette Mol en ik en aangesloten NVRG + EFT relatietherapeuten zijn Patty Beentjes, Anja Bos en Juliette Soomers. Ook werken de NVRG systeemtherapeuten Selma Wouters, Annemarie Post, Ooshani Suma en Jessica Lohrman in onze praktijk.

 

Houd me vast

Een nieuwe Houd Me Vast training staat gepland voor de zaterdagen 30 maart en 6 april. Deze training wordt verzorgd door Yvette Mol en Wilbert Kok. Tijdens deze dagen dragen wij kennis over, wij laten boeiend en soms ook grappig video-materiaal zien en we zetten u samen met uw partner aan het werk door oefeningen die wij uitreiken. De kennisoverdracht vindt plaats in de groep, de oefeningen doet u samen met uw partner. De kosten voor deze dagen zijn € 800,00, dit is inclusief BTW. U kunt u aanmelden via Wilbert Kok of Yvette Mol.