Profielfoto
HouMeVast

EFT RELATIETHERAPEUT Amsterdam

 • Inge Jager

 • Status
 • Basis EFT therapeut
 • Aanvullend getrainde EFT therapeut
 • Praktijkgegevens
 • Beter Beminnen
  Voltaplein 48 boven
  1098NS
  Amsterdam

Over mij

Zijn jullie uit elkaar gegroeid? Voel jij je ' alleen' in plaats van 'samen'? In mijn praktijk kun je terecht voor coaching op het gebied van intimiteit en seksualiteit of  voor EFT therapie.

Wat betreft de seksualiteit werk ik met praktische opdrachten die je thuis kunt uitproberen. Als EFT-therapie passend is, dan volgt behandeling die bestaat uit gesprekken die gericht zijn op verbetering van de relatie. 

Op 28 en 29 november begeleid ik een weekend voor paren: 'Intimiteit en Verlangen'. Lees meer over dit weekend via: http://www.beterbeminnen.nl/voor-een-inspirerende-relatie/exploreren-weekenden-voor-paren/

Mocht je coaching of therapie bij mij overwegen, dan kunnen we een kennismakingsgesprek afspreken. 
Je bent erg welkom met je vragen. Neem vrijblijvend contact op om te horen wat ik voor je kan betekenen. Je kunt mij bereiken via de 'contactbutton' op deze pagina.

Houd me vast

Houd me vast

Had meer van je relatie verwacht of loopt je relatie niet lekker? Wil je de relatie verbeteren of verdiepen?
 

Dat kan met het ‘Houd me vast’-programma. Zonder therapie. ‘Houd me vast’ is een lichte vorm van EFT (Emotiegerichte Relatie Therapie). Net als EFT werkt ‘Houd me vast’ vanuit emoties. In vier vrijdagmiddag bijeenkomsten werken we met het ‘Houd me vast’ programma.

Amsterdam: op 5 vrijdagmiddagen van  13.00 uur tot 17.00 uur
start op 30 januari,  vervolgdata: 13 en 27 februari, 13 maart en 17 april  

Het ‘Houd me vast’-programma kent een vaste structuur en is gebaseerd op het gelijknamige boek van Sue Johnson. Het bestaat uit vier bijeenkomsten. Onderwerpen zijn:

 • emoties in liefde en verbinding / hechting;
 • (destructieve) patronen binnen relaties herkennen;
 • opzoeken en vinden van de zere plekken van vroeger;
 • bouwen aan een veilige basis om moeilijke dingen te kunnen bespreken.

“We praten veel meer ook over moeilijke gevoelige dingen, zonder heftige escalaties.” Lucinda (32 jaar)

Tijdens de bijeenkomsten is er een plenaire inleiding met video waarin een nieuw onderwerp wordt besproken. Vervolgens ga je met je partner samen in gesprek met behulp van de aangeboden oefening. We ronden samen af en na afloop krijg je huiswerk mee.  Er zijn géén groepsopdrachten en je hoeft niet met andere stellen over je relatie te spreken. Je gaat vooral heel praktisch samen met je geliefde aan de slag!  

Neem contact met mij op (via de contact-button) voor vragen over het  ‘Houd me vast’-programma of om je in te schrijven. Je kunt ook mijn site bezoeken voor meer info: www.beterbeminnen.nl
NB het programma kun je ook bij me volgen in de vorm van een relatie intensive: een 'Houd me vast' weekend.