Profielfoto
Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie (NVRG)

EFT RELATIETHERAPEUT Amsterdam

 • Cil van den Brink

 • Status
 • Basis EFT therapeut
 • Aanvullend getrainde EFT therapeut
 • Praktijkgegevens
 • EFT MOVES
  Thérèse Schwartzestraat 11 c
  1073JH
  Amsterdam

Over mij

Hartelijk welkom!

Ik heb training gevolgd in EFT en dit heeft mijn werken met koppels maar ook individuele clienten sterk beinvloed. Ik bied zowel live als ook online EFT therapie aan koppels maar ook in individuele therapie. Koppels vinden bij mij de persoonlijke benadering vaak prettig. Ik neem de tijd voor relatietherapie en werk liever langer door in een sessie als een fase dit vraagt en mijn agenda het toe laat. Zowel het persoonlijke als ook de tijd die ik heb maakt een EFT behandeling effectient/effectief.

Ik behandel zowel reguliere relatieproblematiek als ook relatieproblematiek van koppels met psychische en/of psychiatrische problematiek. Ook met verslavings-, depressie- en persoonlijkheidsproblematiek kunt u bij mij terecht. Clienten met psychische problemen krijgen ook met EFT veel persoonlijke inzichten en juist doordat partner betrokken wordt is het bijna altijd makkelijker om tot herstel te komen.  

Mocht je therapie bij mij overwegen, dan kunnen we een kennismakingsgesprek afspreken. Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-therapie passend is, dan volgt behandeling. Behandeling bestaat uit gesprekken die gericht zijn op verbetering van de relatie. Behandelingen voor EFT relatietherapie worden bij mij door meeste zorgverzekeraar vergoed vanuit een aanvullende zorgverzekering. Ik heb geen contracten maar door mijn NVPA/RBCZ registratie kunt u als ik een persoonlijk behandelplan opstel vaak en groot deel declareren op uw budget voor alternatieve zorg/geneeswijzen. 

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.