Profielfoto

EFT RELATIETHERAPEUT Akersloot

 • Marie-Jose Custers

 • Status
 • Basis EFT therapeut
 • Aanvullend getrainde EFT therapeut
 • Praktijkgegevens
 • CustersCoaching
  Prins Bernhardlaan 34
  1921BB
  Akersloot

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

 Je ben hier terecht gekomen omdat je twijfelt over je relatie. Je weet niet of jullie nog samen verder kunnen. Je voelt waarschijnlijk al een hele tijd dat het niet goed gaat tussen jullie. Je hebt al het een en ander geprobeerd, maar het heeft niets opgelost. Dat overkomt veel mensen. In het begin loopt een relatie “vanzelf”, maar na verloop van tijd kan het gebeuren dat “de klad er in komt”. Wat nu?

 Je wilt een oplossing en liefst een snelle. Want zo’n moeilijke fase in je relatie maakt je ongelukkig.

 Op deze pagina vind je meer informatie over mij. Ik heb training gevolgd in EFT. Ook vind je informatie over (de locatie van) mijn praktijk. Je kunt mij bereiken via de 'contactbutton' op deze pagina.

 Wie ben ik?

Privé heb ik aan den lijve ondervonden wat het betekent om te scheiden, alleenstaand ouder te zijn en een samengesteld gezin te runnen. Deze ervaringen helpen me om me als therapeut in te leven.

De afgelopen jaren heb ik veel paren geholpen om weer verder te kunnen. Door mijn ervaring en de nieuwste kennis op mijn vakgebied kan ik in heel korte tijd aanbieden wat werkt! Door snel ingrijpen op de juiste manier, weet ik in heel korte tijd resultaat te boeken. 

 Geboren en getogen in Limburg werd ik door de liefde naar het noorden gedreven. Mijn leven veranderde radicaal. Ik heb mij een behoorlijke dosis Hollandse directheid eigen gemaakt. Mensen die bij mij komen waarderen mijn doortastendheid. De combinatie met mijn zachte G maakt dat ik hen trefzeker maar behoedzaam leid door het proces van relatie- waarden hervinden.

 

Wat kun je verwachten? Ik werk veel met behulp van EFT als het gaat om relatievragen. EFT is een methode die werkt. Er is veel onderzoek naar gedaan en het mooie is dat de behandeling zich echt al jaren bewijst. EFT streeft naar het herstel van de relatie. Mensen ontdekken dat EFT ervoor zorgt dat:

 

* Partners open leren praten over gevoelens en verlangens

* Partners ‘oud zeer’ kunnen oplossen

* Partners in staat zijn om negatieve patronen te doorbreken

* Partners herontdekken van elkaars positieve kanten

* Het biedt nieuw perspectief

 

Cora over mij: “Ik kreeg snel meer inzicht in mijn relatie en waar mijn knelpunten lagen. Het huiswerk dat we meekregen hielp ons om thuis door te graven en... keuzes te maken. Dit gaf heel veel rust! De consulten waren zeer constructief en no-nonsense. Ik kan Marie-Jose echt aanraden: zij is veelzijdig en buitengewoon inventief. Door haar openheid en manier van vragen stellen kan ze complexe problemen moeiteloos doorgronden en bespreekbaar maken. We hebben een aantal gesprekken met haar gevoerd en zijn door Mare-José aan het "werk" gezet. Ze stelt de juiste vragen en komt met concrete voorstellen. Dat leverde ons meer inzicht. Ik weet nu wat ik kan verbeteren en waar mijn valkuilen liggen.” 

 

Gerard over mij: "Ik ben blij dat we jou hebben opgezocht! We zijn door jou aan het werk gezet, en hebben het idee dat we de komende tijd door kunnen rollen.”

 

Frank over mij: “Mijn gevoelens kan ik nu veel beter verwoorden. Ze is zeer duidelijk en niet bang om de dingen bij de naam te noemen. Ze doet dit echter met heel veel respect. Dat zorgde ervoor dat we haar volledig vertrouwden”.

 

Karin over mij: “Ik heb heel lang gewacht voordat ik hulp wilde zoeken. Als arts dacht ik dat ik alles zelf op moet kunnen lossen. Een foute gedachte zo bleek. Door de gesprekken met Marie-Jose heb ik veel geleerd over mezelf en over mijn partner. Ik dacht dat het onmogelijk was om met mijn partner te praten en dat hij dat niet zou willen. In het eerste gesprek bij haar vertelde hij meer dan het laatste jaar met mij... De weg terug is ingezet; we geloven er weer in. Ik ben blij!”

 

Mocht je therapie bij mij overwegen, dan kunnen we een kennismakingsgesprek afspreken. Het eerste kwartier is kosteloos. Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-therapie passend is, dan volgt behandeling. Behandeling bestaat uit gesprekken die gericht zijn op verbetering van de relatie. Sinds 2013 wordt relatietherapie helaas niet meer vergoed door je ziektekostenverzekering.

 

Heb je vragen of wil je weten of ik jullie kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'. Ook als je nog niet weet of je partner bereid is om samen in therapie te gaan kun je een kennismakingsgesprek aanvragen.