Marcel van der Waard

Relatietherapie

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Op deze pagina vind je meer informatie over mijn overige registraties en opleidingen. Ik heb training gevolgd in EFT. Ook vind je informatie over (de locatie van) mijn praktijk. Je kunt mij bereiken via de 'contactbutton' op deze pagina.

Goed leven in verbondenheid met jezelf en anderen!
Omgaan met mensen is mijn passie. Goede veilige relaties bevorderen hoort daar helemaal bij. Het is fantastisch om te zien wanneer mensen zich veilig en op hun gemak voelen bij hun partner. In het algemeen vind ik het van belang om zó met mensen om te gaan zoals ik het fijn zou vinden dat ze met mij omgaan. Ik besteed daarom graag tijd aan mensen, ga voorbij de oppervlakkigheid en toon ik me een betrokken hulpverlener. Meer informatie over mij en de werkvormen waarmee ik mijn beroep uitvoer, vind je op mijn website.

Mijn ervaring is zeer breed als generalist in de GGZ. Ik ben om zo te zeggen 'van alle markten thuis'. 
Met een nuchtere positieve insteek ga ik met jullie het gesprek aan, bied ik een steun in de rug, help ik jullie aan manieren om de relatie te herstellen, weer op te bouwen en die bestendig te maken. 

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

Praktische informatie

Soort therapie
Relatietherapie
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand

Spreekt Marcel jou aan als therapeut?

Maak kennis met Marcel en kijk of het klikt!

Kennismaken
Status Dit geeft aan in hoeverre deze persoon trainingen van EFT met succes heeft afgerond.
  • Basis EFT therapeut
Registraties
Lidmaatschappen
  • Overig V&VN-SPV NVVCH