Heelheid in een versnipperde wereld


Als we denken aan de versnippering die overal ter wereld plaatsvindt door de Coronapandemie, moeten we in acht nemen dat een groot deel van het lijden voortkomt uit een gebrek aan interactie met naasten. We kunnen geen troost meer zoeken in de armen van een ander persoon vanwege de beperkte sociale contacten. Dit betekent eenzaamheid onder onze jonge en oudere mensen, en isolatie voor de zieke en kwetsbaren onder ons: een echte sociale pandemie. Hoe zien we de heropening van de samenleving? Hoe kunnen we omgaan met al deze versnippering?

Hoe kunnen we het sociale weefsel van onze maatschappij genezen? Hoe gaan we onszelf weer heel maken, na alle isolatie en angst? Hoe gaan we jongeren helpen weer sociaal vaardig te worden? Hoe herstellen we banden die zo lang 'on hold' hebben gestaan? Hoe kunnen we omgaan met het rouwproces en verdriet voor het verliezen van naasten tijdens de pandemie, toen een goed afscheid niet mogelijk was? Hoe dichten we het gat in onze maatschappij tussen de mensen die (te) veel hebben en mensen die niets hebben? Wat is ons eigen kompas?

Dit zijn alle belangrijke vragen gerelateerd aan het thema van ons aanstaande Congres: Heelheid in een versnipperde Wereld op vrijdag 10 juni 2022.

Als therapeuten zijn we getraind te verbinden en gebroken banden te herstellen, maar wijzelf hebben ook genezing en heelheid nodig om er te kunnen zijn voor anderen. Laat dit Congres je inspireren weer heel te zijn!

Click here for English version.

vrijdag 10 juni Burgerzoo Arnhem

Kijk jij ook zo uit naar het EFT congres?

Meld je direct aan!

 

Op zaterdag 11 juni kan je van 09.30 tot 17.00 uur deelnemen aan de postmasterclass van Lorrie Brubacher in het Van der Valk Hotel Duiven (Impuls 2, 6921 RK Duiven).

Inschrijfkosten EFT Congres 2022

 

Standaard inschrijfbedrag: € 345,00
Inschrijfbedrag voor EFT Community deelnemers: €310,50

Inschrijfbedrag Avondmasterclass (inclusief diner) - Karin Wagenaar: € 125,00
Inschrijfbedrag Postmasterclass Lorrie Brubacher: € 285,00

Klik hier om je gelijk in te schrijven!

Locatie

Na een geweldige ervaring tijdens ons zesde EFT Congres in 2020 hebben we ook dit jaar gekozen voor Burgers' Zoo als onze locatie. Koninklijke Burgers' Zoo is een dierentuin in Arnhem met het zogenaamde Safari Meeting Centre als haar congrescentrum. Vanaf dit centrum heb je een prachtig uitzicht over de savanna en het tropische regenwoud.

Klik hier voor meer informatie over Burgers' Zoo.