Carin van Eekeren

Relatietherapie Houd me Vast

Over mij

Hartelijk welkom!

Fijn dat jullie belangstelling hebben en een kijkje nemen op mijn persoonlijke pagina.

Waarschijnlijk omdat jullie emotioneel hechter met elkaar willen worden, of wat problemen ondervinden in jullie relatie.  Daar is EFT-therapie bij uitstek geschikt voor. Ik werk graag met EFT-therapie omdat het een respectvolle en diepgaande methode is met mooie resultaten die je de rest van jullie leven meenemen.

In 2005 ben ik afgestudeerd als Systeemtherapeut NVRG en kwam in 2010 in aanraking met de EFTmethodiek wat meteen voelde als een verrijking. Ik ben de EFT-opleidingen gaan volgen en ben aanvullend getraind EFTtherapeut. Sindsdien volg ik ieder jaar verdiepingstrainingen met veel passie en plezier.
 
Mocht je therapie bij mij overwegen, dan kunnen we een intakegesprek afspreken, waarin we dan ook nader kennis met elkaar maken. Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-therapie passend is, dan volgt behandeling. Behandeling bestaat uit gesprekken die gericht zijn op verbetering van de relatie. De kosten en vergoedingen voor EFT-sessies variëren en zijn afhankelijk van je verzekeringspakket.


Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via mail: c.vaneekeren@kpnmail.nl of telefonisch op nr: 06-228 16 907.                                                       Spreek bij afwezigheid mijn voicemail in dan bel ik u later terug.

Doorlopend: 6 wekelijkse intervisie EFT met 4 andere EFT therapeuten in Zuid Nederland.

Praktische informatie

Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: ja
Status
Aanvullend(**)
Opleidingen & trainingen
NVRG (Lid)
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand
Bereikbaarheid van de praktijk
Dichtbij treinstation Dichtbij parkeren